20 Вересня, 2024 7:44 am

Ого! СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та у воєнкома, любителя “русского міра” – джерело

Служба безпеки України проводить слідчі дії у Хустському територіальному центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) та у воєнкома Василя Зубатова. Наразі тривають майже 30 обшуків у працівників районної лікарні, медико-соціальної експертної комісії та ТЦК.

Про це OBOZ.UA повідомили джерела в правоохоронних органах. Обшуки проводяться у рамках розслідування справи про корупцію, зокрема отримання хабарів за фальшиві медичні довідки про інвалідність. Вартість таких “послуг” складала близько $6 тисяч.

Очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита підтвердив проведення слідчих дій.

“Чергова спецоперація правоохоронців з документування та затримання посадовців на Закарпатті, які вирішили, що обороноздатність країни – це їхнє джерело збагачення. Я неодноразово публічно наголошував на неприпустимості таких дій та на наслідках, які очікують тих, хто не отямиться”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, цинічна поведінка цих осіб є проявом колабораціонізму і прямою протидією діяльності ЗСУ.

“Дякую правоохоронцям за професійну та ефективну роботу. Безпековий сектор області працює для запобігання, виявлення і припинення злочинів. Кожен, хто вважає, що може займатися протиправною діяльністю та заробітками на крові, буде викритий та покараний у межах закону”, – додав Віктор Микита.

Варто зазначити, що Хустський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) очолює Василь Зубатов – відомий прихильник “руського міра” і корупціонер. Як повідомляють закарпатські ЗМІ, Зубатов раніше обіймав посаду військового комісара Біловодського районного військового комісаріату Луганської області. Відомо також, що Василя Зубатова характеризують як “хабарника і мародера”.

СБУ проводить обшуки у Хустському ТЦК та у воєнкома, любителя "русского міра" – джерело

Нагадаємо, начальників Бориспільського районного ТЦК Сергія Русіна й Бучанського районного ТЦК Леоніда Викочка утримуватимуть під вартою без права на внесення застави. Спільнику, громадянину країни Південного Кавказу, обрали аналогічний запобіжний захід.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *