19 Вересня, 2024 4:00 pm

Окупанти вбивають палі біля Кримського мосту: експерт пояснив, що відбувається

Будівництво палів навколо Кримського мосту означає лише одне – росіяни не припиняють спроб вберегти цей об’єкт від українських ударів, розповів у коментарі УНІАН військовий експерт та аналітик Петро Черник.

“Вони намагаються вберегти Кримський міст від наших надводних та підводних дронів. У нас є чудові дрони “Magura”, є неймовірні дрони “Sea Baby”, наразі є й інші розробки. Мета цього будівництва, очевидно, врятувати Кримський міст від ударів нашими морськими дронами. Варто розуміти, що сваї – це інструмент захисту з минулого сторіччя. Якщо вони до нього вдаються, то не можуть відбити наші атаки в більш сучасний спосіб – засобами РЕБ абощо”, – сказав Черник.

На запитання про те, чи не втратив Кримський міст актуальність для Росії на тлі будівництва залізниці на тимчасово окупованій частині півдня України, експерт відповів:

“Кримський міст ніколи не втратить свою актуальність. У Криму залишається жити близько 2 млн людей, яким потрібне постачання. І залізниця – найкращий варіант для цього. У Криму зупинилося сільське господарство, вони не виробляють достатньо для себе. Підвозити все необхідне вантажівками в них просто не вдасться. Тому вони й намагаються усіма способами врятувати Кримський міст”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *