Сірий кардинал українського шоубізу Перман відгуляв день народження у таємному саді Софійського собору з Монатіком, Беленюком та Бацман
Очільник палацу “Україна” зібрав увесь столичний бомонд.
Художній керівник Палацу “Україна” Сергій Перман святкував свій 49-й день народження у різношерстній компанії. Після початку повномасштабної війни “сірий кардинал українського шоубізнесу”, як його називають, нарвався на велику кількість хейту у соцмережах за дружбу з багатьма російськими артистами – Кіркоровим, Леонтьєвим та іншими. Також він продюсував співачку-зрадницю Ані Лорак, але потім зрікся роботи з нею, пище informator.ua
Але попри сумнівні зв’язки з росіянами, українські зірки все ж поздоровили його з днем народження у соцмережах. Привітати особисто відомого продюсера прийшли акторка Мальвіна Хачатрян, театральний режисер Іван Уривський, продюсерка студії “95 квартал” Ірина Пікалова, ексзаступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко, нардеп і спортсмен Жан Беленюк, дизайнерка ювелірних прикрас Валерія Гузема, журналістка Олеся Бацман. Також завітав на свято співак Монатік зі своїми синами.
Як стало відомо Інформатору, день народження Перман влаштував у ресторані “Бути Sofie” у центрі столиці. Особливістю закладу є сад, який розташований на території “Софії Київської”. Тож випити кави тут можна на галявині у безпосередній близькості до стін стародавнього собору.
Для відвідин ресторану необхідно купити квиток у “Софію Київську” – за 50 грн дорослий і 25 грн для дітей. Тут рекомендують також прогулятися територією заповідника.
Гостям ресторану нагадують, що “Софія Київська” є спадщиною ЮНЕСКО. Тож правила заповідника, які розповсюджуються і на заклад, забороняють відвідування з тваринами, а також паління.
У ресторані “Бути Sofie” пропонують страви французької кухні. Тут можна спробувати, наприклад, лосось з авокадо та соусом чилі понзу за 465 грн, тартар з яловичини за 395 грн чи салат з ростбіфом за 395 гривень. Багато тут і страв з морепродуктів – наприклад, морський гребінець з пюре з цвітної капусти та соусом трюфельний берблан коштує 495 гривень, а плато морепродуктів на компанію обійдеться у 3250 грн.
Comments (0)