29 Вересня, 2024 7:28 am

Береза: Байден втратив зв’язок з реальністю та не розуміє, що його час в політиці закінчився

Якщо подивитися прес-конференцію Байдена за підсумками саміту НАТО то охоплює сум. Байден все. Він застарий та втомлений. Йому треба йти, але він не хоче.

Він більш ніж професійний та компетентний політик, але він не готовий визнати, що він вже минуле і йому час йти. Йти, щоб не нашкодити державі.

Байден втратив зв’язок з реальністю та не розуміє, що його час в політиці закінчився. Йому здається, що він ок, але це хибна думка. Він не готовий чути тих, хто каже йому про це і він вважає, що вони помиляються. Відсутність тверезої самооцінки та небажання розуміти, що йому піти з виборів краще не лише для нього, а й для США, не дають йому можливість для прийняття рішення на користь інтересів США. Але він не один такий. У нас теж є один найвеличніший політичний лідер сучасності по версії Андрія Єрмака, який хоче переобратися і не хоче розуміти, що він вже минуле, яке повинно йти зразу після закінчення війни. Країні він теж у майбутньому нічого не дасть, а забезпечення нових фінансових здобутків для 5-6 успішних менеджерів та натовпу з заступників Генпрокурорів, заступників Голови ДБР, глав департаментів СБУ та інших Арахамій, Лещенко та Мілованових – це не те, що потрібно Україні.

Для США краще, щоб Байден зрозумів, що його час пройшов та відмовився на користь іншого кандидата від Демпартії. Для України краще, щоб Зеленський зрозумів, що і він не потрібен державі та оголосив, що йде з політики зразу після закінчення війни. І це б зняло багато pапитань та було б в інтересах країни. Це я про обидва випадки.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *