20 Вересня, 2024 12:59 am

Все, що страшне, – реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Український співак та ведучий Володимир Дантес, якого обрали найкращим поп-артистом 2023 року, розповів шанувальникам, що останнім часом відчуває депресивний стан. Виконавець поділився, що його рятує в цій ситуації.

На сторінці в Instagram він висловився і про те, що подолати переживання йому допомагають спокій у родині та домі, а також природа довкола. Дантес написав щиро та дещо по-філософськи.Володимир Дантес

“Відсторонений, недовірливий, замкнутий. Такий я останні місяці. Оточення напружене, запалене, втомлене. В таке дуже легко поринути. Припинити випромінювати світло, припинити йти вперед. Все що добре – пропаганда. Все що страшне – реальність. В голові, в емоційній кишені, перевірена фраза “і це мине”. Але є незмінне – кохання, родина, сонце, яке пече, запах ранку, тварини, за яких ти відповідальний, і нікого окрім тебе їм не потрібно. Співочі птахи, черешня, сміх, біль, який притуплюється і робить тебе впевненішим, море, біля якого все зупиняється… дім”, – написав шоумен у фотоблозі.

Підписники щиро підтримали Володимира та зізналися, що періодично відчувають схожий стан.

  • “Випромінюй світло! Це важливо! Для тебе і для нас, для тих, хто поруч”.
  • “Згадувала вашу пісню “Лист”, яку ви співали на початку вашої кар’єри, заспівайте її ще”.
  • “Класно, коли є за що триматись”.
  • “Щиро, просто і правдиво”.
  • “Слова – ніби з моєї голови”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *