16 Вересня, 2024 7:11 pm

“Нострадамус” з Індії назвав дату закінчення війни в Україні

Астролог, якого називають “індійським Нострадамусом” Кушал Кумар розповів, коли закінчиться війна в Україні і попередив про ризик “жахливого сценарцію розширення війни”. Про це повідомляє Daily Star.

Хоча дехто скаже, що це сліпуче очевидні відкриті цілі, Кумар використав для цього ведичну астрологічну карту. Для тих, хто не знає, чард заснований в індуїстській культурі і вважається “картою нашої карми”, що використовує розташування планет і зірок.

Кумар також стверджує, що передбачив, коли закінчиться вторгнення Путіна. За його словами, спочатку буде гірше, а потім краще.

“Існує ймовірність безпрецедентного сценарію жахливо розширеної війни у вересні 2024 року. Він має тенденцію простягнутися аж до кінця поточного 2024 року і може простягнутися до травня 2025 року, коли може бути досягнуто врегулювання“, – сказав він.

Однак, він попередив, що перед цим може бути ще один сюрприз, починаючи з середини жовтня 2024 року.

“Це може призвести до оточення сил, коли лінії постачання будуть або обмежені, або взагалі заблоковані. І це може спричинити величезну і величезну жахливу ситуацію. Цю вказівку на планетарні впливи можна інтерпретувати і так. Війна на морі, що охоплює одну з гарячих точок світу, може стати свідком запеклих бойових дій, які відкриють новий фронт. Як вже було сказано, врегулювання, затишшя може настати на всіх основних фронтах війни в травні 2025 року, десь в період з середини травня до середини жовтня 2025 року””, – резюмував він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *