19 Вересня, 2024 10:09 pm

У Росії скандал: військовий розповів про “кадировців” у Курській області

Кадировці кинули свої позиції та відступили, фактично кинувши недосвідчених російських призовників під потужний прорив ЗСУ.

Російський військовий із Курської області записав відеозвернення, в якому звинуватив “кадировців” з підрозділу “Ахмат” у дезертирстві та втечі з позицій. Він розповів, що провів 2 тижні в оточенні в Курській області без їжі, спостерігаючи поряд розкидані тіла загиблих товаришів по службі та молодих строковиків.

При цьому “кадировці” кинули свої позиції та відступили, фактично кинувши недосвідчених призовників під потужний прорив ЗСУ, з яким вони не змогли впоратися через відсутність досвіду. Фрагмент відео публікує телеграм-канал “Україна 365”.

“Ви просто підібгали хвіст і бігли звідти, в принципі, як ви робите це зазвичай. А потім ви кричите “Ахмат – сила” тощо. Де ваша сила, де ваш “Ахмат”? Півники? Я бачу півників тільки у вас у зараз”, – заявив він.

За його словами, тепер, після прориву української армії, “кадировці” розповідають у телеефірах та Telegram-каналах про свою хоробрість, вигадуючи історії про те, як вони нібито зіткнулися з українськими військовими.

Російський солдат не розуміє, як “кадировці” не могли чути вибухів та стрілянини на кордоні. За його словами, версії солдатів із Чечні неправдоподібні та брехливі. Більше того, за 2 тижні боїв він взагалі не бачив “Ахмат” на фронті: оборону тримали лише строковики, багато з яких загинуло.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *