20 Вересня, 2024 8:41 am

Ви пам’ятаєте її лише дитиною: куди зникла акторка “Жіночої інтуїції” Зюркалова і що каже про війну

Анастасія Зюркалова була суперпопулярною акторкою у 2000-х. Зокрема, знімалась у популярному на той час серіалі “Жіноча інтуїція”. Акторка почала кар’єру у кіно бувши дитиною. Тож її життя кардинально змінилось з тих часів.

“Телеграф” розкаже біографію акторки Анастасії Зюркалової та чим вона займається зараз. Також поглянемо як змінилась зірка 200-х за цей час.

Біографія

Анастасія Зюркалова родом із Києва. У дитинстві активно займалась плаванням і малюванням. Також дівчина навчалась у модельній студії “Карін”.

Почала зніматися в кіно у десятирічному віці. Першою великою роботою став фільм режисерки Оксани Байрак “Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч”. Згодом Зюркалова пройшла кастинг і в іншу стрічку цієї режисерки — “Жіноча інтуїція”. Роль у цій кінороботі зробила Анастасію широко впізнаваною на пострадянському просторі.

Анастасія Зюркалова і Олексанр Дьяченко у "Жіночій інтуїції"
Анастасія Зюркалова і Олексанр Дьяченко у “Жіночій інтуїції”, Фото: KinoRius

Цікаво, що Байрак оцінила гру юної акторки, тому й брала її у свої роботи. Зокрема, навіть спеціально створила роль дитини з Прип’яті для Зюркалової у фільмі “Аврора”.

Анастасія Зюркалова і Оксана Байрак
Анастасія Зюркалова і Оксана Байрак, Фото: КіноТеатр

Тоді Зюркалова вирішила остаточно пов’язати життя з акторською професією, тому вступила до Київського театрального університету імені Карпенко-Карого. Театральний дебют Зюркалової відбувся в академічній майстерні театрального мистецтва “Сузір’я”. Там вона зіграла у виставі “Антігона”.

Також Зюркалова зіграла ролі в таких стрічках, як “Лабіринти долі”, “Нюхач-2”, “Моя бабуся Фані Каплан”, “Простір”.

Чим займається зараз

Після повномасштабного вторгнення Анастасія Зюркалова емігрувала у Канаду. Там вже понад 8 років живе брат акторки, тому покликав її до себе. Дівчина зізналась в інтерв’ю Аліні Доротюк, що ніколи не мріяла про еміграцію, але поїхала через війну. Водночас сумує за домом і хоче одного дня повернутися. Анастасія підтримує батьківщину та засуджує країну-агресорку.

Спочатку в Канаді дівчині допомагав брат, і вона жила в нього. Він сплачував самотужки за квартиру, комунальні послуги та харчування. Тепер дівчина переїхала на квартиру-студію і сплачує за неї 1850 доларів.

Анастасія Зюркалова зараз
Анастасія Зюркалова зараз, Фото: Інстаграм Анастасії Зюркалової

Окрім того, акторка пояснила, чому тривалий час не знімалась у кіно. Виявилось, що пропозиції надходили, однак вона була перебірливою і не хотіла долучатися до стрічок з нецікавим сюжетом. Хоча потім розуміла, що це був би хороший досвід роботи перед камерою.

З режисеркою Оксаною Байрак, яка зрадила батьківщину й поширює російську пропаганду, дівчина не комунікує з моменту. Вони припинили спілкування ще після знімань фільму “Жіноча інтуїція”. Водночас Зюркалова відмовилась коментувати громадянську позицію режисерки.

Анастасія Зюркалова іноді займається озвучкою
Анастасія Зюркалова іноді займається озвучкою, Фото: Інстаграм Анастасії Зюркалової

Зараз Анастасія працює у Канаді офіціанткою та задоволена своєю зарплатнею. Вона отримує 16,5 доларів за годину роботи. Іноді Зюркалова також знімається акторкою масових сцен.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *