20 Вересня, 2024 6:50 am

Фейгін пояснив, що може зупинити наступ Росії на Україну

Зупинити наступ російських окупаційних військ може військова допомога від партнерів, зокрема, новітнє озброєння. Також на ситуацію на фронті можуть вплинути політичні процеси в США.

Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю OBOZ.UA висловив російський правозахисник Марк Фейгін. Він зазначив, що під час свого нещодавнього візиту до Українипобував на передовій на Покровському напрямку.

“Коли я нещодавно був в Україні, я був на Покровському напрямку, практично на передовій. І я хочу сказати, що нові озброєння, насамперед літаки F-16 та інші засоби, які можуть бути надані Україні, можуть змінити хід руху військ на цьому напрямку та взагалі зупинити наступ Росії”, – переконаний Фейгін.

Крім військових аспектів, за його словами, важливо враховувати і політичний контекст. Вибори у США, де змагаються Дональд Трамп та Камала Гарріс, можуть суттєво вплинути на ситуацію.

“Що стосується прогнозу загалом, то всі чекають на вибори у США, хто переможе – Трамп чи Гарріс. Цей політичний чинник вплине і на військові обставини”, – резюмував він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *