21 Вересня, 2024 7:30 am

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина Олександра Усика, який переміг британця Тайсона Ф’юрі 19 травня і став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі, поділилася у мережі новими фото зі своєю 4-місячною дочкою Марією.

Відповідну публікацію вона зробила у соцмережі Instagram.

На одному з фото Катерина Усик тримає свою четверту дитину на руках, а на другій – начебто підкидає Марію. Швидше за все, знімки були зроблені під час чергової прогулянки з малечею.Фото: instagram.com/usyk_kate1505

Користувачі мережі в коментарях пишуть: “Красуні”, “Які солоденькі”, “Ну що за бусинка”, “Лапочки”, а також залишають у коментарях емодзі з сердечками.

Нагадаємо, Олександр одружився в 2009 році. З майбутньою дружиною Катериною він познайомився ще під час навчання у школі.

Олександр Усик та його дружина Катерина виховують чотирьох дітей: дочку Єлизавету (2010 р. н.), сина Кирила (2013 р. н.), сина Михайла (2015 р. н.) та доньку Марію (2024 р. н.). Марія народилася в одному зі столичних пологових будинків. Вага новонародженої – майже 5 кг, зріст 58 см.

Старша донька спортсмена займається танцями, старший син футболом, а молодший – тенісом. Незважаючи на продуктивний робочий графік, багатодітний батько більшу частину свого вільного часу присвячує дітям. Також він не приховує, що готовий підтримати у будь-яких їхніх починаннях.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *