21 Вересня, 2024 7:23 am

Після невдалих спроб стати на облік Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК: що чекає на шоумена

Анатолій Анатоліч протягом п’яти місяців висвітлює свої спроби стати на військовий облік в одному з київських ТЦК. Телеведучий навідувався туди кілька разів, і лише зараз справа зрушила і навіть підходить до завершення.

В Instagram-“історіях” телеведучий пожартував, що історія з його походами до територіального центру комплектування схожа на серіал, і наразі вже завершальний сезон.

“Ну що, друзі, ваш улюблений серіал “Анатоліч і ТЦК” виходить на фінішну пряму скоро, завершальний сезон, як у серіалі “Друзі”. Здається, що ми вже справді друзі з Оболонським ТЦК”, – поділився шоумен.

Анатолій Анатоліч додав, що вже навіть встиг пройти ВЛК, і тепер чекає на тимчасовий військовий квиток. З ним телеведучий поїде до Вишгорода, де прописаний, щоб отримати постійне посвідчення військовозобов’язаного.

“Такі бюрократичні перипетії. Але, принаймні, я вже зробив основне. Ось такі новини. Скандалів не буде”, – підсумував він.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч ходить до ТЦК з січня 2024 року. Йому не вдавалося стати на облік через графік роботи установи, велику чергу військовозобов’язаних, а також через непрацюючий електронний запис. Ба більше, ведучому одного разу довелося заплатити штраф у розмірі 1700 грн за відсутність військового квитка.

Зауважимо, що Анатолій Анатоліч (справжнє ім’я – Анатолій Яцечко) є батьком трьох малолітніх дітей, тож мобілізації не підлягає. Проте шоумен зобов’язаний стати на облік у ТЦК, аби мати доступ до певних адміністративних послуг та безперешкодно перетинати кордон.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *