21 Вересня, 2024 7:40 am

Рекомендую: режисер Семен Горов розповів про свій досвід оновлення даних через ЦНАП

Як відомо, після набуття чинності нового закону про мобілізацію всі військовозобов’язані повинні оновити свої дані у військкоматах, мобільному додатку Резерв+ або ж у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП).

І якщо в ТЦК багато хто з них стикається з багатогодинним очікуванням та чергами, як, наприклад, вийшло у українського співака Володимира Дантеса, то інші намагаються шукати способи, як зекономити час.

Про свій досвід поновлення даних через ЦНАП поділився в соцмережі Facebook український режисер Семен Горов.

“Пішов у ЦНАП. Взяв талон. 7 хвилин у черзі на дивані. Підійшов до столика. За 5 хвилин оновив дані. Рекомендую”, – лаконічно описав він свій досвід.

Фото: facebook.com

У свою чергу, його підписники розповідають у коментарях свої історії: “Та це не цікаво. Я 8 годин на вулиці чекав перед ТЦК”, “Вам пощастило, тому що не вимикали світло. Так би вас не прийняли”, “Резерв+”, 3 хв. не виходячи з дому”, “Чекав 2,5 години”.

Семен Горов – український режисер кліпів та мюзиклів. Був одружений з актрисою та телеведучою Сніжаною Єгоровою. У них народилися дві доньки – Анастасія (Стася Ровінська) та Олександра, які зараз проживають у США.

З Єгоровою режисер розлучився ще в 2003 році. Після розлучення з одіозною ведучою він одружився з піар-менеджеркою Яною Помазан, яка народила йому сина Івана у 2010-му році.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *