20 Вересня, 2024 3:41 pm

Не очікувала: Ірина Федишин розповіла про росіянина, який вибіг до неї на сцену у США

Співачка Ірина Федишин, чий брат загинув, боронячи країну на фронті, розповіла про провокаційний вчинок росіянина на її концерті у Міннеаполісі (США). Спочатку громадянин країни-терористки зображував підтримку України, а потім вискочив на сцену і гордо заявив: “я русскій”.

Про інцидент українська виконавиця розповіла на своїй сторінці в Instagram. “Зал був у шоці, і я теж не очікувала такого повороту подій! Що відбувається?, – зізналася вона. – Після такої гордої заяви, я відповіла йому: “Напевно, хочете вибачитись за свою країну? За те, що вона щоночі кидає ракети та вбиває українських дітей, цілі сім’ї, родини? За все, що сьогодні робить з Україною?” На що він відповів: “Мені нема за що вибачатися, я просто полюбив україночку”.

Федишин додала, що після цих слів зрозуміла, що більше немає сенсу продовжувати діалог з росіянином, який показав всю свою “гнилу сутність”. Співачка сказала чоловікові, що він зайвий на цьому концерті та попросила охоронців вивести його із зали.

“Цей русскій трохи хильнув і спалив всю свою гнилу сутність. Хоча весь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну”, – зазначила співачка і закликала підписників бути пильними з “москальськими агентами”.

“Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських іноагентів, які шпіонять у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Вони лізуть звідусіль і лізуть всюди, у всі сфери, намагаються будь-якими методами проникнути у наше середовище і робити серед нас біду”, – зазначила вона.

“Тому, друзі, будьмо розумними, тримаймося разом. Попри всі моменти, не дозволяймо розсварювати нас, бо зараз найважливіше – це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди!”, – закликала Федишин українців.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *