20 Вересня, 2024 7:14 pm

Після зникнення екссекретаря РНБО Данілова його онучка збирає гроші співами на вулицях Барселони

За словами дівчини, вона вперше за п’ять років вибралася на море.

Молода співачка, 17-річна Маша Данілова, вирвалася на відпочинок за кордон. Відправилася дівчина в сонячну Іспанію, про що розказала у своєму блозі, – пише Інформатор.

Марія разом із друзями та молодшою сестрою Олександрою, яка, як писав Інформатор, захоплюється вуличними танцями, поїхала у Барселону. З Києва компанія їхала автівкою, а кордон перетинали пішки. А вже з Будапешту летіли до Барси лоукостом.

Маша Данілова
Маша Данілова

Маша Данілова зізналася, що не була на морі майже п’ять років. Для першого дня у Барселоні дівчина обрала зелену сукню на тонких бретелях з квітковим принтом. На радощах вона витанцьовувала на фоні легендарної Саграда Фамілії.

А потім Марія вирішила продемонструвати місцевим жителям та туристам свій співочий талант. Вона попросила у вуличного музиканта мікрофон та “мінусовку”, і заспівала пісню з фільму “Народження зірки” Shallow, яку виконували Леді Гага та Бредлі Купер.

В якийсь момент сам музикант доєднався до української співачки. Скільки грошей вдалося заробити імпровізованому дуету, невідомо.

Де подівся сам Данілов

Олексій Данілов після звільнення з посади  секретаря РНБО у березні цього року мав поїхати послом в Молдову. Але дипломатом він так і не став, та взагалі зник з інформаційного простору.

Наприкінці березня президент Володимир Зеленський погодив кандидатуру Данілова як посла України у Молдові. Попередній посол Марко Шевченко був звільнений того ж дня.

Але Шевченко продовжує виконувати свої обов’язки. Лише 31 липня він зустрівся з президенткою Молдови Маєю Санду, аби “з нагоди завершення своєї місії” висловити вдячність їй та всьому молдавському народу за солідарність з Україною. На сайті посольства України в Молдові очільником дипустанови досі вказаний Шевченко.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *