19 Вересня, 2024 10:38 pm

Після важкого поранення повернувся на фронт: загинув доцент Каразінського університету Арсеній Рябенький

У боях з російськими окупантами загинув доцент кафедри екологічного моніторингу та заповідної справи навчально-наукового інституту екології Каразінського університету Арсеній Вікторович Рябенький. Після вкрай важкого поранення та тривалого лікування він знову повернувся на фронт.

Про це повідомили у пресслужбі університету. “З глибоким сумом повідомляємо, що 11 серпня 2024 року загинув доцент кафедри екологічного моніторингу та заповідної справи навчально-наукового інституту екології Арсеній Вікторович Рябенький”, – йдеться в повідомленні.

Його шлях як воїна розпочався в Афганістані, а з 2012 року він став на захист незалежної України. 22 лютого 2022 року він знову повернувся на фронт.

“Своїх потрібно захищати. А я це вмію робити добре… Та що зі мною станеться, я фартовий”, – говорив він.

Арсеній Вікторович був мудрим, іронічним, яскравим і ерудованим. Він мав безмежну жагу до життя, гостре почуття справедливості, мужність, надійність і оптимізм. Він був справжнім воїном за покликанням душі, характером і долею.

Попри важке поранення і тривале лікування у 2023 році, яке призвело до інвалідності, Арсеній Вікторович не зупинився, а знову пішов на фронт.

“Я мушу це робити!”, – стверджував він.

11 серпня його життя обірвалося.

Нагадаємо, під час захисту України від ворога загинув військовий Костянтин Шабанов родом із Сєвєродонецька Луганської області. Він перевіз родину на Львівщину, а в 2023-му став до лав ЗСУ, був майстром БПЛА й виконував бойові завдання на передових позиціях фронту.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *