19 Вересня, 2024 10:36 pm

“Нема про що говорити”: Путін поскаржився на Київ і видав улюблену маячню про “західних господарів”

Президент Росії Володимир Путін знову поскаржився на Київ, звинувачуючи його у відмові від мирних пропозицій Москви. Він також повторив свої улюблені тези про “західних господарів”, які нібито “використовують українців для війни з Росією”.

Відповідні тези кремлівський диктатор озвучив у понеділок, 12 серпня. За словами Путіна, ситуація в Курській області нібито демонструє, чому українська влада відмовляється від мирних ініціатив Москви.

Він стверджує, що “київський режим, яким керує Захід, прагне поліпшити свої переговорні позиції шляхом ескалації конфлікту”.

“Тепер зрозуміло, чому київський режим відмовлявся від наших пропозицій повернутись до мирного плану врегулювання. Так само як і до пропозицій нейтральних та зацікавлених посередників. Зважаючи на все, противник за допомогою своїх західних господарів, він виконував і їхню волю, і руками українців Захід з ними воює, судячи з усього, противник прагне поліпшення своїх переговорних позицій у майбутньому. Але про які переговори взагалі може йтися з людьми, які без розбору завдають ударів по мирним людям”, – побідкався Путін.

Путін також заявив, що російська окупаційна армія намагається “вибити” противника з Курської області. Також воєнний злочинець вимагає забезпечити надійне прикриття кордону з Україною. Водночас ватажок Кремля видав, що операція в Курській області має на меті зупинити наступ російських військ по лінії бойового зіткнення.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *