19 Вересня, 2024 1:07 am

Блогерка Даша Євтух пояснила, чому не взяла прізвище чоловіка-депутата

Блогерка Даша Євтух з маленького села на Полтавщині заміжня за Олександром Глазовим, з яким виховує доньку Феміду. Коханий дівчини, чиї відео розривають TikTok та Instagram, працює депутатом Полтавської районної ради.

В інтерв’ю Славі Дьоміну українська блогерка з мільйонною аудиторією розповіла, як це – бути дружиною політика, а також пояснила, чому після заміжжя не взяла прізвище чоловіка.

“Це триндець. Люди мене заклювали. У них у кожного в селі є такий же депутат, як і мій чоловік. Тобто він не заробляє грошей, у нього немає зарплати, нічого. Багатьом людям після того, як я вийшла заміж за депутата, я не сподобалася”, – зізналася Євтух.

Блогерка додала, що для себе не бачить “плюсів” у роботі чоловіка, а слово “депутат” лише “драконить” односельців.

Після весілля у 2023 році Даша залишила дівоче прізвище. Пояснюючи своє рішення, дівчина сказала, що вона “не захотіла” бути Глазовою, і про це повідомила обранцеві ще до заміжжя.

“З самого початку я говорила, що не братиму його прізвище. Можливо, до моєї популярності я б і взяла. А зараз усі знають, що я Євтух, а не Глазова. Для мене це краще, я так думаю”, – сказала блогерка.

Водночас їхня двомісячна донечка Феміда носить прізвище тата.

“У нас була така умова. Чоловік каже: “Ну добре, якщо ти не хочеш – добре, але якщо у нас будуть діти, то вони будуть на моєму прізвищі”. Я кажу: “Ну добре, але потім вони будуть Євтух”. А раптом їм сподобається, і вони самі перепишуться”, – сміючись додала Даша.

Євтух зайнялася блогінгом ще студенткою. Дівчина показує свій сільський побут, робить розпаковки товарів, приправляючи ролики виразним суржиком.

Здобувши чималу аудиторію, Даша вирушила до Києва та стала учасницею шоу “МастерШеф”. Після участі у кулінарному проекті її популярність значно зросла.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *