20 Вересня, 2024 2:46 am

Не дожив місяць до 29-річчя: у боях за Україну загинув захисник з Кривого Рогу

На фронті загинув військовослужбовець з Кривого Рогу Серафим Білик. Він не дожив кілька тижнів до свого 29-річчя, яке мав відзначити 1 серпня.

У захисника залишилися дружина та син. Про загибель воїна повідомили на Facebook-сторінці “АрселорМіттал Кривий Ріг”, де Серафим раніше працював електромонтером агломераційної фабрики.

“Розумний хлопець, він добре знався на своїй справі, до роботи ставився дуже серйозно, ретельно виконував усі задачі, був уважним та зосередженим. У колективі Серафима поважали, адже він був спокійним, товариським, завжди готовим допомогти, міг підтримати веселим жартом. А ще він випромінював впевненість, у своїх силах та у будь-яких ситуаціях, завжди знав як правильно діяти та поводитись. Ця риса характеру допомагала не тільки йому, а і тим, хто працював з ним поруч. Важко визнавати, що Серафима більше не буде з нами. Його загибель стала важкою втратою для усіх нас”, – згадує електрик аглофабрики Сергій Білявський.

Серафим Білик став на захист України вже в перші дні війни. Він служив кулеметником механізованого батальйону.

Останній раз Серафим був на зв’язку 4 липня. З 6 липня з’явилася інформація про його зникнення безвісти, а згодом стало відомо, що він загинув.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *