16 Вересня, 2024 8:14 pm

“Може стати останньою”: Усик оголосив, що їде на Олімпіаду-2024, і назвав свою мету

Колишній абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Олександр Усик вирушив на Олімпійські ігри 2024 року в Парижі. За словами нашого співвітчизника, у столиці Франції він добиватиметься від функціонерів рішення щодо включення боксу до програми наступних турнірів.

Про це сам Усик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. 37-річний боксер, який ставав олімпійським чемпіоном у 2012 році в Лондоні, зазначив, що ОІ мають величезне значення для цього виду спорту, а перемога на Іграх у буквальному значенні є вершиною для атлетів.

“Важко змиритися з тим, що ця Олімпіада може стати останньою, де проводитимуться змагання з боксу. Їхня втрата буде руйнівною для нашого спорту, оскільки в аматорському боксі з’являються нові таланти. Вважаю, що олімпійське “золото” – це вершина досягнень будь-якого спортсмена. Ось чому я проведу час у Парижі у пошуку способів допомогти. Ми прагнемо зберегти олімпійський бокс для майбутніх поколінь, гарантуючи, що він залишиться чесним, прозорим та по-справжньому олімпійським”, – наголосив Усик.

"Може стати останньою": Усик оголосив, що їде на Олімпіаду-2024, і назвав свою мету

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *