22 Вересня, 2024 7:33 am

“Що б він не зробив – це завжди правильно”: мати Тищенка, яка торгує шкарпетками біля метро, накинулася на його хейтерів

Мати скандального народного депутата Миколи Тищенка висловилася на адресу українців, які негативно відгукуються про його сина. Жінка заявила, що її син “завжди робить правильно”.

При цьому вона стверджує, що не знає нічого про скандали за участю Тищенка. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Мати одіозного депутата вважає, що її син завжди має рацію і все робить правильно. Водночас, вона зізналася журналістам, що не в курсі ситуації, в якій охоронці його сина побили колишнього військового.

“Та що ви кажете! А Коля не військовий? Взагалі він військовий теж. Офіцер внутрішніх військ”, – відповіла вона журналістам.

Жінка заявила, що стежить за діяльністю сина та визнала, що підштовхнула його до того, щоб він пішов у політику. За її словами, син радився з нею, батьком та сестрою перед тим, як піти в політику, після чого отримав відповідь: “Йди синку, йди, нехай буде порядок в Україні”.

“Я стежу, я просто не хочу засмучуватися. Тому що я знаю, що Коля завжди правий. Завжди! Він дуже розумна і досвідчена людина. І що б він не зробив – це завжди правильно”, – сказала мати Тищенко.

Однак розмова стала жорсткішою, коли жінку запитали, що вона думає про критику на адресу Тищенка. Мати нардепа не дотрималася емоцій і обізвала хейтерів політика.

“Чуєш ти, лахудра, на себе б подивилася, шмара нахабна. Ти хто така. Жаба! Хто ви, жаби, такі, що ви будете крутого мужика отак опускати”, – видала мати Тищенко.

"Що б він не зробив – це завжди правильно": мати Тищенка, яка торгує шкарпетками біля метро, накинулася на його хейтерів. Фото і відео

Раніше повідомлялося, що охоронцеві народного депутата від “Слуги народу” Миколи Тищенка Костянтину Цубері у Печерському райсуді Києва обрали запобіжний захід. Його відправили під варту упродовж двох місяців без права внесення застави.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *