28 Вересня, 2024 9:25 pm

Служить у ТЦК – Береза розповів, чим зараз займається Святослав Вакарчук

Трохи поясню ситуацію по Вакарчуку.

Коли колишній лідер партії “Голос”, народний депутат двох скликань і лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук подав електронну декларацію, то багато хто вирішив, що він подав її через звільнення з військової служби. Але це не так.

Пресслужба «Океану Ельзи» у коментарі ЗМІ уточнила, що лейтенант Вакарчук продовжує бути мобілізованим у Збройних силах, оскільки декларація про звільнення з посади не означає демобілізацію з війська. У випадку зі Святославом Вакарчуком йдеться про переведення із посади на посаду. І от тут найцікавіше.

Декларація Вакарчука з’явилася у відкритому доступі не випадково. Згідно закону декларації військовослужбовців повинні бути закрити. Але не у всіх. Свої декларації повинні подавати… робітники ТЦК. І, як кажуть добрі люди зі Львова, саме там офіційно служить Святослав Вакарчук. До останнього часу він був на посаді офіцера з мобілізаційної роботи Шевченківського РТЦК та СП міста Львова. Не знаю яка нова в нього посада, але представники артиста не хочуть уточнювати назву нової посади виконавця у ЗСУ.

Хоча вручення повістки під “Я не здамся без бою”, виглядає ефектним. Але Вакарчук все ще в ЗСУ, хоч і відряджений давати концерти і підіймати МПС військовослужбовців. І це в нього виходить значно краще, ніж робота у ВР.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *