28 Вересня, 2024 9:36 pm

Ого! Лукашенко закликав українців купувати ділянки у Білорусі, у мережі його висміяли

На його думку, Білорусь стала тихим та спокійним місцем.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав білорусів та їхніх друзів з України та Росії купувати ділянки у неперспективних білоруських селах. За його словами, земля там коштує дуже дешево.

Про це Лукашенко заявив на республіканському святі “Купалля” в агромістечку Олександрія, пишуть місцеві ЗМІ. Він особливо закликає купувати ділянки у цих селах городян.

“Шановні білоруси та найближчі наші друзі з України та Росії, подумайте над моєю пропозицією про купівлю за гроші, за копійки невеликих ділянок у так званих неперспективних селах. Ви знаєте, що село у нас врятоване. Ми будуємо понад півтори тисячі агромістечок, вже визначено, де вони будуть. У нас залишилися середні і зовсім маленькі села, де раніше жило багато людей, Це ж чудові місця, диво місця. Вони не повинні загинути – ось ці середні села, маленькі. А хто їх поновить, хто їх збереже? Ми з вами”, — заявив він.

Лукашенко закликав купувати ділянки вже зараз. За його словами, “завтра буде пізно”.

“Поспішити треба і тому, що завтра цих ділянок вже не буде, тому що Білорусь стала тихим і спокійним, затишним куточком для росіян та українців. І вони із задоволенням купують тут землю: до Білорусі вони приїжджають за спокоєм та тишею”, — наголосив Лукашенко. .

Варто зазначити, що користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цю заяву Лукашенка. Дехто запідозрив, що той збожеволів.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *