20 Вересня, 2024 4:41 am

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Даніель Салем – серед тих знаменитостей, хто після початку російського вторгнення змінив звичну професію і подався на фронт боронити країну.

В Instagram колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ час від часу показує свою небезпечну роботу, яку називає “найкращою у світі” та “дуже цікавою”.

Цього разу Салем, який є бійцем розвідувально-диверсійного підрозділу “12 друзів Оушена”, опублікував відео, де зібрані кадри за останні два місяці.

“Наша робота різноманітна і дуже цікава! За ці 2 місяці було багато різних емоцій, не всі можна показувати, але щось дозволили”, – підписав ролик Даніель.

Нагадаємо, Даніель Салем народився в Одесі і є ліванцем по батьку. Дитинство він провів у Бейруті, після школи був спецназівцем у ліванській армії. А коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну, він без вагань вступив до лав ЗСУ.

Знаменитість служить у розвідгрупі та має позивний “Сойєр”, який натхненний книгою Марка Твена “Пригоди Тома Сойєра”.

“Сойєр” разом з побратимами приймає виклик від ворога в ближніх боях, разом з побратимами пройшов найзапекліші штурми, неодноразово потрапляв під ворожі обстріли, звільняв Херсонщину, чим власне і продовжує займатися”, – розповідали про Салема у військовому підрозділі у листопаді 2023 року.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *