20 Вересня, 2024 4:35 am

Своїм життям завдячую військовим: alyona alyona пояснила, чому відзначала своє 33-річчя на фронті

14 червня alyona alyona відзначила свій 33-й день народження. Замість пишних святкувань реперка, яка разом із Jerry Heil представляла Україну на “Євробаченні-2024”, вирушила на фронт, аби провести цей день з тими, кому завдячує за кожен прожитий день – українським захисникам.

Реп-виконавиця, чий голос у травні звучав на всю Європу, заспівала для військових на фронті. Артистка приїхала на передову разом із “Культурним Десантом”, який займається підтримкою морально-психологічного стану бійців.

alyona alyona не вперше приїжджає з концертами до воїнів ЗСУ, торік артистка була на фронті, куди потрапила одразу після своїх європейських виступів.

“Я зараз відчуваю якийсь такий певний флешбек, тому що я рік тому так само поверталася з європейських концертів. Я зразу приїхала в Культурний Десант на фронт виступати, тому що я своїм життям завдячую військовим, і так само зараз я відчувала своїм обов’язком. Плюс я підлаштувала все так, щоб це були дати мого дня народження. Мені хочеться бути прикладом і показати всім, що дуже важливо за своє народження зараз, за свій ще один прожитий рік дякувати саме військовим”, – пояснила alyona alyona.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, “Культурний Десант” – це підрозділ, який працює з морально-психологічним станом захисників. Його учасники їздять з концертами по всій лінії фронту та в місця реабілітації поранених військових. Ініціативу заснував Коля Сєрга, який взяв у свою команду музиканта Сашу Чемерова, репера Ярмака, скрипаля Мойсея Бондаренка, поета Павла Вишебабу та інших. Вони запрошують артистів, які разом з ними їздять на передову з виступами.

Однак деякі зірки відмовляються співати поблизу передової.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *