21 Вересня, 2024 12:40 am

Олександр Терен відповів, чи може на “Холостяку” закохатися у жінку з дитиною

Вже цієї осені глядачі телеканалу СТБ побачать 13-й сезон шоу “Холостяк”. Новим героєм романтичного реаліті став Олександр “Терен” Будько – український військовий, який втратив обидві ноги на фронті.

Раніше ветеран війни розповів, яку дівчину шукатиме на проекті, а тепер відповів, чи зможе побудувати стосунки з учасницею, яка вже має дитину.

“Я завжди мріяв про велику родину. Тому, якщо я закохаюсь у жінку, в якої вже є діти, я готовий стати люблячим батьком. Головне, щоб дитина не була старшою за мене”, – пожартував 28-річний захисник.Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Також новий “Холостяк” зізнався, що любить собак. “А де діти – там і песики. Якщо ти досі роздумувала, то який ще знак тобі потрібен?”, – звернувся Терен до потенційної обраниці.

Раніше Олександр говорив, що для нього дуже важливо, щоб дівчина була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без жодних сумнівів.

Обраниця Терена має бути симпатичною і доглянутою, адже це, на думку героя, показує рівень любові до себе.

“Якщо любиш себе, то любиш і інших людей. Принаймні я так живу. Я люблю доглядати за собою, і мені важливо, щоб це робила й жінка. Мені важливо, щоб вона мала гарний вигляд. Мені приємно, коли я йду красивий і поруч зі мною йде красива жінка”, – говорив раніше “Холостяк”

А відштовхнути героя може дівчина із відсутністю інтелекту. “Буває, дивишся на жінку й думаєш: “Вау, супер. Оце мрія”. І коли з нею починаєш спілкуватися, розумієш, що людина не “в’їжджає”. І ти такий: “Ого?!” І просто за секунду омріяна жінка стає тобі бридкою через свої висловлювання, погляди на життя, неприйнятні для мене. І ти такий: “Ні, це не моя історія”, – зізнавався він.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *