21 Вересня, 2024 12:29 am

Марʼяна Безугла відмітилася в Раді оригінальною футболкою

Скандальна нардепка Мар’яна Безугла, яка захотіла стати міністром оборони України, прийшла на роботу в оригінальному вбранні. 36-річна політикиня з’явилася у Верховній Раді у футболці з принтом із серіалу “Мандалорець”.

На спині депутатки красувався величезний малюнок з персонажем Грогу, якого ще називають Малюк Йода.

Фотографію нового луку Безуглої зробив та опублікував у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко. “Кого у нас в Раді тільки немає. Ось Марʼяна Безугла – справжній мандалорець. Не вистачає ще Миколи Тищенка. Може він буде Дартом Вейдером”, – написав він.

Цікаво, що сама депутатка не приховує від громадськості, в чому вона ходить на роботу у Верховну Раду, про що свідчить її новий допис у Facebook. На своїй сторінці Безугла опублікувала фото у цій же футболці, на якій можна розглянути малюнок на передній частині виробу, і він не такий величезний.

Думки коментаторів щодо образу Безуглої розділилися: комусь сподобалася футболка, а хтось засудив депутатку за недотримання дрес-коду і назвав наряд “піжамою” та “спідньою білизною”.

Варто зазначити, що Мар’яна Безугла не вперше з’являється у Раді у футболках. Раніше вона приходила у футболці з барсом, щоб потролити головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, який має позивний “Барс”. Відомо, що нардепка від “Слуги народу” публічно критикує нового головкома, як напередодні відставки з критикою виступала на адресу Валерія Залужного.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *