25 Листопада, 2024 4:41 am

Курячі котлети з плавленим сиром: рецепт страви для вечері

Домашні котлети можна готувати не тільки з м’яса, але й з риби, крабових паличок, грибів, гречки, гороху.

Але, якщо ви все ж таки готуєте курячі котлети, то варто знати, що у фарш потрібно додати плавлені сирки і вершки, вони додадуть страві соковитості.

Смачні котлети

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних курячих котлет із плавленим сиром та вершками.

Рецепт котлет

Інгредієнти:

  • куряче філе – 800 г
  • яйця варені – 4 шт.
  • плавлений сирок – 2 шт.
  • вершки (18-33%) – 100 мл
  • спеції: сіль, перець, каррі – за смаком
  • борошно
  • масло

Спосіб приготування:

1. Філе пропустіть через м’ясорубку, можна використовувати готовий курячий фарш. Додайте вершки та спеції, перемішайте.

Курячий фарш

2. Додайте натерті варені яйця та злегка підморожені плавлені сирки, перемішайте до однорідності та залиште трохи постояти у холодильнику.

Основа для котлет

3. Мокрими руками, або краще в рукавичках (фарш досить важкий у роботі), сформуйте котлети, добре обваляйте у борошні, викладіть на дошку.

Приготування котлет

4. Обсмажте на достатній кількості олії в розігрітій сковороді на невеликому вогні 5 хвилин, переверніть на інший бік, накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин.

Готові котлети

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *