20 Вересня, 2024 3:39 pm

Олександр Положинський прокоментував свою службу у ЗСУ та відповів, де знаходиться зараз

Музикант Олександр Положинський, який нещодавно відзначив два роки служби у ЗСУ, розповів про свої робочі завдання зараз. Так, він поділився, що на даний момент знаходиться у Києві, де веде програму “Армія FM” в межах військових обов’язків.

Про це лідер гурту “Тартак” висловився детальніше у програмі “Ранок у великому місті”. Зокрема, він зазначив, що частина працівників на радіо Є військовими ЗСУ.

“Це програма, яку я роблю в межах своєї служби на “Армія FM”, де частина працівників і ведучих – це військовослужбовці Збройних сил України. Мене туди скерувало керівництво моє. Сказали: “Так, йди на радіо, роби програму”. Я кручу різну музику, закордонну і українську, до мене часто приходять гості”, – поділився артист.

Окрім того, Положинський, який раніше розповідав про проблеми з очами, сказав, що нещодавно зробив планову операцію. Реалізувати це вдалося в тому числі і завдяки тому, що наразі він перебуває у столиці і отримав необхідне направлення.

Про проблеми із зором Олександр повідомляв у період перебування на фронті, де відчув незручності, пов’язані з тим, що він змушений ходити в контактних лінзах. На даний момент, як запевняє знаменитість, ситуація зі здоров’ям значно покращилася.Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

“Це, можна сказати, планова операція. У мене давно почалися проблеми з зором. Зараз врешті-решт завдяки тому, що я проходжу службу в Києві і отримав направлення з госпіталю, мені зробили операцію. Я дуже задоволений. Саме під час перебування на фронті і різних польових виходів я відчув незручності, пов’язані з тим, що я змушений ходити в лінзах”, – сказав він.

Нагадаємо, захищати рідну країну зірка пішов на початку повномасштабної війни. У листопаді минулого року він розповідав про переведення до нового підрозділу. До цього, з травня 2022 року, чоловік, як відомо, був солдатом 47 ОМБР “Магура”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *