20 Вересня, 2024 2:30 pm

Скандал з водієм Uklon: таксист хвалився жінці з військової родини, як «відмазав» синів від війни

В Черкасах розгорівся скандал через водія Uklon, який розповів своїй клієнтці, як він «відмазав» своїх синів від війни. Фейкові довідки з інвалідності для їхніх дружин обійшлися йому у 3 тисячі доларів – це дозволило оформити чоловікам довідки з догляду за ними, пишуть vsn.ua

Він також додав, що якби його мати не погрожувала йому прокльонами, він би вже був у Бердянську з російським паспортом, заробляючи рублі, – пише Інформатор.

Дівчину, яка має чоловіка і батька військових, така позиція таксиста обурила. Вона почала фіксувати все на камеру телефону і порадила водію бути обережнішим з такими висловлюваннями, бо, мовляв не завжди знаєш, кого саме возиш.

На що той відповів зверхньо, мовляв «нічєго страшного». Тоді дівчина додала, що є жінкою морського піхотинця, дочкою ГУР-військового і лікарем на Харківському напрямку.

«Я вам вірю», – знов з сарказмом відповів той.

Але все, що схотів, водій, вочевидь, їй висказав. Тому на відео, не добираючи слів, з використанням лайливої лексики, вже відповідала жінка військових. Вона порадила водієві «хоч трішечки включати голову».

«Дуже попрошу у своїх висновках про рублі трошечки завалитись…», – емоційно відповіла йому пасажирка.

На це водій знов парирував, мовляв, з ним не треба так розмовляти. Дівчина не зупинялася, вона порадила чоловікові, як він хоче «їхати назад у Бердянськ (окупований з 2022 року Росією – ред.), отримувати там російський паспорт і працювати там за рублі», поки її сім’я рятує його ж місто.

Після цього чоловік відповів, що не хоче туди їхати, так само, як і в Москву чи ще кудись. Заодно він перепросив у пасажирки вибачення.

«Єслі я вас обідив, вибачте, не нада зі мною так разговарівать…», – ще раз відповів їй водій.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *