20 Вересня, 2024 1:01 am

Зеленський у День вишиванки з’явився у незвичайному образі: скільки коштує сорочка президента

Президент та перша леді привітали українців із цим важливим святом

Цього дня, 16 травня, в Україні відзначають День вишиванки. “Телеграф” вже розповідав про традиції та історію цього неофіційного свята. У День вишиванки привітати українців вирішили також президент та перша леді. У телеграм-каналі глави держави з’явилося фото Володимира та Олени Зеленських, на яких вони позують у красивих українських вишиванках.

На фотографії президентське подружжя зображене на свіжому повітрі серед густої зелені. Олена Зеленська ніжно тримає чоловіка-президента за руку двома руками. У підписі до публікації президент та перша леді вітають українців із Днем вишиванки.

До речі, про вишиванки. Як з’ясував “Телеграф”, вишиванка як у Зеленського, коштує 3 960 гривень. Це пряма сорочка із чорного льону від українського бренду “Етнодім”. Вона з орнаментами рівного хреста, булави, меча, дубового листя, стилізованого герба та інших. Вони несуть у собі символи сміливості, фортеці, боротьби та історичного шляху України.

вишиванка, як у Зеленського
Колаж “Телеграф”

Щодо першої леді, то Олена Зеленська постала на фото у вишиванці “Яворівський чудоцвіт” від бренду GAPTUVALNYA. Це біла блуза з чорним орнаментом, яка коштує 9 950 грн.

вишиванка, як в Олени Зеленської
Колаж “Телеграф”

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *