20 Вересня, 2024 2:54 am

Найдешевша у Зеленського: скільки коштують вишиванки Южаніної, Шуляк та інших політиків, і як вони виглядають

Добірка модних вишиванок, які носять народні депутатки

Сьогодні, 16 травня, у День вишиванки, соцмережі українців замайоріли знімками у вишиванках. Не залишили поза увагою це свято й українські політики. Так, деякі народні обранці теж привітали українців із Днем вишиванки та показали свої фото у цьому національному вбранні.

“Телеграф” розібрався, яким брендам вишиванок віддають перевагу українські політики, і скільки коштують їхні вбрання. Як виявилося, найдешевша вишиванка — у президента Зеленського. А вартість одного із нарядів депутатки Кормишкіної перевищує 50 тисяч гривень.

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський привітав народ із Днем вишиванки, опублікувавши у своєму телеграм-каналі фото із дружиною Оленою. Обидва, звичайно ж, у вишиванках. На знімку глава держави позує у сорочці із чорного льону з білими орнаментами. Це вбрання від бренду “Етнодім” коштує 3 960 гривень.

вишиванка, як у Зеленського
Колаж “Телеграф”

Олена Зеленська

Перша леді Олена Зеленська поруч із президентом на фото позує у білій вишиванці. Це блуза “Яворівський чудоцвіт” із чорним орнаментом від бренду GAPTUVALNYA, яка коштує 9 950 гривень.

вишиванка, як у Зеленської
Колаж “Телеграф”

Ніна Южаніна

Народний депутат від “Європейської солідарності” Ніна Южаніна показала у своєму Facebook фото, на якому позує у незвичайній бордовій вишиванці. Це вбрання з бутика SPAZIO, яке коштує 21 756 гривень.

Ніна Южаніна у вишиванці
Ніна Южаніна, скріншот сторінки у Фейсбук
вишиванка
Колаж “Телеграф”

Олена Шуляк

Депутатка та голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк у День вишиванки показала у соцмережі фото у скромній блузі. Це вишиванка від бренду “Етнодім”, яка коштує лише 5 200 гривень. Зовсім трохи дорожче, ніж у президента Зеленського.

Олена Шуляк, депутат
Олена Шуляк, скріншот сторінки у Фейсбук
вишиванки
Колаж “Телеграф”

Ірина Кормишкіна

Народна обраниця з партії “Слуга народу” Ірина Кормишкіна перевершила всіх своєю вишиванкою. У Facebook депутатка опублікувала фото у гарній вишиті сукні від дизайнера Роксолани Богуцької. Ця вишиванка на сайті бренду (правди в іншому відтінку) коштує 1 300 доларів, а це близько 50 тисяч гривень.

Ірини Кормишкіна, Слуга народу
Ірини Кормишкіна, скріншот посту у Фейсбук
вишиванки
Колаж “Телеграф”

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *