20 Вересня, 2024 7:39 am

Назар Грабар відповів, як реагує на хейт через своє звільнення в запас ЗСУ

Назар Грабар став ветераном війни у 30 років. Після фронту, поранення та втрати на війні брата він звільнився у запас ЗСУ згідно закону. Однак чоловікові досі продовжує “прилітати” у коментарях за те, що він не продовжив службу, і танцівник зізнався, як сприймає подібні закиди.

В програмі “Тур зірками” з Наталією Тур модель сказав, що не реагує на критику у свій бік, оскільки “знає правду”. Але у всій цій ситуації його засмучує менталітет українців та їхнє відношення до ветеранів війни.Фото: instagram.com/nazargrabar

“Щоб я не сказав таким людям, знайдуться ще тисячі коментаторів, які щось напишуть. Тому хай пишуть все, що хочуть, я ні з ким не сперечаюсь, бо я знаю правду. Мене засмучує менталітет українців і відношення до ветеранів війни, їхня байдужість і формулювання “навоювався, пішов за піаром” – це можуть сказати тільки дуже тупі і неосвічені люди, ті, хто не бачив війну!” – висловив свою думку з цього приводу актор.

Нагадаємо, у запас ЗСУ Грабар звільнився за новим законом через втрату брата на війні, оскільки залишився останнім годувальником у сім’ї. Він розповідав, що йдеться про статтю 26 закону України про військовий обов’язок та військову службу: “Закон 8009. Мені багато разів писали: “Як ти це зробив? Тому що ти медійний?” Ні, не тому. Генштабу пох**, хто я. Я солдат, тому все має бути за законом”.

При цьому Назар не виключає, що в цій війні може відбутися всяке, і його можуть знову покликати на фронт.

“Зараз ветерани є і в 21 рік. Усі, хто там був – уже ветерани. І з пораненнями воюють, і без кінцівок. Я воював би ще, якби не закон, який звільнив мене в запас на півроку. Як далі буде – я не знаю. Я на обліку у військкоматі. Півроку закінчуються, і мене можуть мобілізувати знову. І з огляду на те, що охочих все менше, а люди закінчуються, я готовий до будь-якого сценарію”, – казав чоловік в інтерв’ю для YouTube-каналу “ТиКиїв”.

Захисник також говорив, що не тримає образи на чоловіків, які не були на фронті, адже, на його думку: кожен має вирішувати та робити цей вибір сам:

“Образи в мене немає, кожен вирішує сам. Але не потрібно намагатися виправдовуватися переді мною. Я тобі нічого не кажу, але навіть не зачіпай цю тему. Всі від мене чекають на якесь розуміння чи схвалення. Але це ж твій вибір, навіщо тобі знати мою думку? Я тебе не засуджую, заради Бога”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *