20 Вересня, 2024 7:41 am

Закінчення війни: старець розповів про свої видіння

У мережі оприлюднили пророцтво старця Ігнатія про завершення війни в Україні. У ньому він побачив конкретні знаки, що вказують на наближення цього часу.

Про це йдеться у відео на YouTube-каналі “Український молитовник”.

Як зазначається, Ігнатій провів чимало років у молитвах та дотриманні посту, відчув духовне натхнення та побачив видіння. Воно дало надію на швидке завершення війни та перемогу України.

Передбачає, що перед перемогою Україні доведеться пройти через складні процеси, що стануть випробуванням для населення. Водночас саме ці випробування стануть частиною значного духовного очищення. У видінні побачив, як народ України проходить через ці труднощі, загартовуючи віру й дух. На шляху до перемоги буде багато перешкод. Випробування стосуватимуться не лише військових дій, а й духовної боротьби.

Ігнатій розповів, що Господь подарував видіння, де побачив конкретні знаки, які вказують на наближення закінчення війни. Старець побачив, як над Україною виникають світлі промені Надії, які розганяють темряву війни. Поступово ситуація зміниться як у політичній, так і військовій сфері.

За словами старця, одна з перших ознак наближення кінця війни – це зміна у настроях міжнародної спільноти. Тобто світові держави почнуть проявляти більше підтримки Україні. Міжнародні організації активніше долучаться до процесу відновлення миру.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *