19 Вересня, 2024 1:52 am

Схожі, як краплі води: дружина Усика зачарувала сімейними кадрами з дітьми та чоловіком

Катерина Усик поділилася милими фото з дітьми та чоловіком.

Олександр Усик та його дружина Катерина разом уже 15 років, вони знайомі зі школи, а одружилися у 2009 році. Пара виховує чотирьох дітей – синів Кирила та Михайла і дочок Єлизавету та Марію. Нещодавно дружина Усика блиснула пишними грудьми на відпочинку, а тепер поділилася в мережі кадрами сімейної ідилії.

У своїх Instagram-сторіс Катерина Усик опублікувала фото чоловіка Олександра і дітей. Так, на одному з фото Катя ніжно обіймає сина, мабуть, на його тренуванні, адже хлопчик стоїть у спеціальній спортивній формі. На другому фото вже Олександр Усик ніжно обіймає синів.

Усіки діти

Також Катерина показала кумедне відео, на якому її чоловік підтягується на турніку під наглядом доньки. А ще показала себе з дітьми в машині, мабуть, вже після тренування.

Треба сказати, що всі діти, і сини, і доньки схожі на Олександра Усика, як краплі води. А судячи з фото, у родині боксера панує справжня ідилія, порозуміння та любов.

дружина Усика

Зазначимо, що четверта дитина – наймолодша донька Усиків – народилася у січні 2024 року, дівчинку назвали Марією. Вона народилася в одному з київських пологових будинків. Тоді як старші діти більше часу проводять за кордоном із бабусею.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *