21 Вересня, 2024 7:31 am

“Одразу видно, де дружина військового, а де ні”. Христину Решетнік захейтили за танці на концерті Адель у Німеччині

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка – Христина – похизувалася відпочинком на концерті співачки Адель у Німеччині. Деякі українці в відповідь обурилися, що вона демонструє радощі життя, поки в країні триває повномасштабна війна.

Блогерка і багатодітна мама пояснила, що “події останніх років навчили її не відкладати життя на потім”. Проте не всі фоловери оцінили позицію Христини Решетнік і написали їй про це в Instagram.

“Нарешті мрія здійснилась. Люблю ці відчуття, коли так відбувається. Неймовірна співачка, неймовірна енергія та мої улюблені пісні. Відчувати, плакати і дякувати за такі миті – вони дають заряд на усі наступні місяці! Бо, як показали події останніх років, не варто відкладати життя на потім”, – йдеться в дописі.

"Одразу видно, де дружина військового, а де ні". Христину Решетнік захейтили за танці на концерті Адель у Німеччині

На відео блогерка в натовпі підспівує Адель та насолоджується вечером, поки на неї зверху падає конфеті.

“Рада за вас, але, на жаль, наше суспільство розділилося. Жінки військових розучилися радіти життю. Зараз відразу видно, де жінка військового, а де ні”, “Жирно живете. Навіщо це, коли війна?” “Я вважаю, що ми всі маємо згуртуватися і допомагати на повну силу, а не по концерти за кордон їздити. На жаль, оце все життя на повну лише прикривання”, – написали деякі користувачі.

"Одразу видно, де дружина військового, а де ні". Христину Решетнік захейтили за танці на концерті Адель у Німеччині

Варто зауважити, що і позитивних коментарів було немало. Деякі підписники Христини Решетнік похвалили її на здійснення своїх мрій.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *