21 Вересня, 2024 7:35 pm

Одна стилістка в Америці, а друга співає: як виглядають доньки Арсенія Яценюка і що про них відомо

Колишній прем’єр має дві вже дорослі дочки.

Колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, сестра якого днями померла від тяжкої хвороби, є значущою фігурою на українській політичній арені. Свого часу Яценюк розпочинав кар’єру у банківській системі, а потім прийшов у політику. У шлюбі екс-прем’єра із дружиною Терезією народилося дві доньки.

“Телеграф” вирішив з’ясувати, як зараз виглядають уже дорослі доньки колишнього прем’єр-міністра Христина та Софія Яценюк, і що про них відомо. До речі, раніше ми розповідали, як виглядає дружина Арсенія Яценюка та чим вона займається.

Арсеній Яценюк діти
Яценюк, жінка, діти

Старша донька Яценюка Христина — що про неї відомо

Старша дочка народилася в родині Арсенія та Терезії Яценюк у 1999 році, її назвали Христиною. Зараз дівчині 25 років і вона будує кар’єру стиліста в Америці.

Коли журналісти кілька років тому вперше знайшли публічну сторінку дівчини в Instagram, Христина видалила всі свої пости та коментарі під ними. Як тепер виглядає сторінка дівчини – невідомо. А ось що відомо, так це те, що дівчина позиціонує себе як фешн-стиліст і живе в каліфорнійському Лос-Анджелесі, США.

Христина Яценюк

У підлітковому віці Христина дуже захоплювалася експериментами із зовнішністю. Дівчина робила яскраве фарбування волосся, а також любила пірсинг — у неї на обличчі було близько 10 проколів. І якщо мама спокійно ставилася до доньчиних експериментів, то від батька деякі свої пірсинги дівчина приховувала.

Христина Яценюк
кристина яценюк

Молодша донька Яценюка Софія — що про неї відомо

Молодшу дочку Терезії та Арсенія Яценюк звуть Софія, вона народила 2004 року і зараз їй 20 років. Найбільше Соня “засвітилася” в українському медіапросторі, коли прийшла на вокальне шоу “Голос країни”. Дівчинка змалку захоплювалася співом і відвідувала уроки з вокалу. А потім вирішила спробувати свої сили у музичному телепроекті. Під час сліпих прослуховувань судді не повернулися до 10-річної Софії, проте потім, коли довідалися, чия вона дочка, то почали втішати її і говорити, що вона гарно співає.

діти яценюка

Підтримати доньку на проекті прийшли обидвоє батьків — діючий на той час прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і його дружина Терезія. Як розповідала дружина політика в одному із інтерв’ю, Софія дуже схожа на батька. Вона перейняла від нього не лише зовнішню схожість, а й характер.

Софія Яценюк

Публічні сторінки Софії Яценюк у соцмережах знайти не вдалося. Мабуть доньки політика ховаються за нікнеймами, щоб преса не стежила за їхнім життям та діяльністю.

Софія Яценюк

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *