21 Вересня, 2024 10:58 pm

“Як у Припʼяті”: українців довели до сліз кадри з безлюдної окупованої Кирилівки, де ще є дух України

У мережі зʼявилося нове відео з окупованої росіянами Кирилівки Запорізької області, де колись кипіло життя. Кадри безлюдного курорту довели до сліз українців, а дехто навіть порівняв містечко з Припʼяттю.

Цікаво, що в Кирилівці досі відчувається український дух, який зберігся в вивісках державною мовою та синьо-жовтих будівлях. Ролик завірусився в TikTok.

Автор відео без слів пройшовся по найпопулярнішим місцям курорту. Можна побачити бази відпочинку, що поросли травою, колесо огляду, безлюдні пляжі та закинуті кафе.

"Як у Припʼяті": українців довели до сліз кадри з безлюдної окупованої Кирилівки, де ще є дух України

Деякі вивіски досі запрошують відпочиваючих українською мовою, а в багатьох місцях можна побачити сині дахи, жовті стіни та інші патріотичні споруди.

"Як у Припʼяті": українців довели до сліз кадри з безлюдної окупованої Кирилівки, де ще є дух України

Однак неможливо не помітити, що в містечку майже немає людей. Юзери зауважили, що зникли їхні улюблені продавці, які готували смачні чебуреки та торгували фруктами. Пляжі також мають покинутий вигляд.

“Тут життя зупинилося”, “Що ви зробили з моєю Кирилівкою?” “Там ніби час зупинився”, “Знайомі місця, але так безлюдно”, “Я плачу”, “Стало так порожньо, ніби місто закинули”, “Ридаю”, “Як у Припʼяті”, “Раніше була зона відпочинку, зараз – зона відчуження”, – написали під відео.

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *