21 Вересня, 2024 4:24 am

“Як перевірка, так все є”: комік Лузан розповів про проблеми з харчуванням на службі у ЗСУ

Артист розкрив правду про проблеми, з якими зіткнувся, поповнивши лави ЗСУ.

Відомий український комік Андрій Лузан, який свого часу брав участь у “Лізі Сміху”, а потім разом із іншими коміками створив власний гумористичний проект “Леви на джипі”, нещодавно повідомив шанувальникам, що вирішив поповнити лави ЗСУ. Артист наприкінці липня вирушив на базову військову підготовку і вже зіткнувся з деякими проблемами в армії.

У своєму Instagram Андрій Лузан показав фото у військовій формі та написав про проблеми із забезпеченням, які виявив у таборі військової підготовки. За словами коміка, він уже витратив своїх 10 тисяч доларів на купівлю речей, яких не вистачає у таборі, а також обурився забезпеченням харчуванням.

“Я принципово не їстиму їжу, яку привозять, поки забезпечення не буде постійно в повному обсязі. Як перевірка, так все є. І одноразовий посуд, і стандарт по порції, і масло на складі не пропадає. І всі такі милі, ще й в одноразових рукавичках. Я і сам себе можу забезпечити їжею”, — обурився Андрій Лузан у своїх інста-сторісах і вимагав нормального людського забезпечення для військових.

Лузан у ЗСУ

Також комік закликав військових ділитися з ним інформацією щодо забезпечення їжею у різних навчальних центрах, щоб поширити цю проблему. Пізніше у сторіс Лузан також зазначив, що після його публічного обурення проблему почали вирішувати.

“Більш оперативної реакції на проблему з харчуванням ще не було. Із завтрашнього дня викладу вам весь раціон. Питання підняли сильно. Дякую всім за реакцію”, — підсумував Андрій Лузан.

комік Лузан

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *