20 Вересня, 2024 4:29 am

“Були конфлікти”: Камалія назвала причину розлучення з Захуром

Виконавиця розсекретила, що стало останньою краплею в стосунках.

Українська співачка Камалія, яка зізнавалась, що планувала йти на війну, поділилась своїм особистим. Вона розповіла, чому розлучилась зі своїм чоловіком і бізнесменом Мохаммадом Захуром.

На YouTube-каналі “Власть vs Влащенко” співачка зізналась, що вагомою причиною розлучення стали її непорозуміння з донькою Захура від першого шлюбу — Тетяною. Їм ніяк не виходило знайти спільну мову. Артистка познайомилась з дівчиною, коли була вагітною близнятами. Це відбулося з ініціативи Мохаммада. Ще тоді між ними відчувався холод.

“У нас постійні були конфлікти. Вона ніяк не хотіла спілкуватися і ми ніколи не зустрічалися. Ми познайомилися, коли я була на 8-му місяці вагітності, і то її попросили чоловік і тато, адже в неї скоро народяться сестрички”, — поділилась жінка.

Після початку війни мільярдер вирішив, що дітям і Камалії краще переїхати у Велику Британію. Там вони жили в Тетяни, яка народилась у Захура та його першої дружини-росіянки. Артистка засуджувала громадян країни-окупантки, а дівчині це не подобалось, і вона їй мстилась.

Стосунки між ними ще більше загострились й дійшли до межі. А остаточно призвело до розлучення те, що Захур підтримав доньку, а не дружину.

“Коли я очікувала, що чоловік скаже: “Поважай мою дружину, матір моїх дітей”, а він цього не зробив. Чоловік не підтримав, і я почувалася самотньою і не потрібною. Він мені сказав таку фразу, після якої я захотіла розлучитися: “Що ти хочеш, я швидше з тобою розлучуся, ніж Таню кину”, — зізналась виконавиця.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *