20 Вересня, 2024 2:37 am

Україна заробить мільйони на елітному Maybach Медведчука та його колекції годинників: як вони виглядають

Україна продає на аукціоні елітний автомобіль Maybach та колекційний годинник колаборанта Віктора Медведчука. Загальна вартість усіх лотів перевищує 12 млн грн, серед них є екземпляри з портретом Оксани Марченко та з Кремлем.

Про це повідомили в Агентстві з розшуку та менеджменту активів (АРМА). “Агентство продовжує реалізацію майна, злочинного придбаного зрадником України Віктором Медведчуком”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, придбаний Медведчуком автомобіль Maybach вже реалізується на платформі Prozorro. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.

“Зараз стартова ціна лоту (авто. – Ред.) становить майже 1,77 млн грн без ПДВ… Участь у торгах можуть взяти усі охочі, окрім осіб, пов’язаних із державою-агресором”, – зазначили в АРМА.

Maybach Медведчука

Як свідчили документи, раніше розміщені на сайті АРМА, йдеться про авто “Maybach модель 57”, державний номерний знак АА 8919 ММ, VINWDB2400781A000458. Наголошувалося, що авто знаходиться у справному технічному стані (акумулятор заряджений, двигун працює).

Орієнтовний пробіг – 81312 км. Власником авто 2003 випуску є ТОВ “Інвестиційна компанія “Спорт-Тур”.

“Автомобіль не має значних подряпин, вм’ятин та інших зовнішніх пошкоджень. Знаходиться на практично новій зимовій гумі марки Nokian hakkapeliitta. Салон автомобіля виконаний з використанням натуральної шкіри та деревини. Актив знаходиться на території штрафного майданчика”, – йшлося в описі лоту.

Maybach пустять з молотка

Також вже була отримана оцінка 20 колекційних наручних годинників. Серед них найдорожчими оцінювачами визнано годинник:

  • Breguet 4416K – майже 1,86 млн грн;
  • Patek Philippe – понад 1,27 млн грн.

“Загальна сума оцінки всієї колекції годинника – 10,6 млн грн. Вже незабаром цей актив буде виставлений для реалізації на Prozorro”, – підрахували в АРМА.

Загалом на продаж буде виставлено годинник марок Rolex, Cartier, Breguet, Dolce & Gabbana, Frank Muller, Patek Phlippe, Vacheron Constantin, Gold Time. Серед незвичайних моделей:

  • Parmigiani Fleurier із зображенням на циферблаті Оксани Марченко;
  • наручний годинник “Москва Кремль”;
Годинник з Марченком та Кремлем
  • годинник з написом на циферблаті “Держрезерв України”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *