19 Вересня, 2024 5:13 pm

Залишився вірним присязі: на фронті загинув військовий із Київщини Микола Плечистий

Під час виконання бойового завдання на фронті загинув військовий із Київщини Микола Плечистий. Життя мужнього захисника України обірвалось 10 серпня.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив голова Калинівської громади Вадим Булкот. Вічна пам’ять і слава Герою!

“Знову Калинівська громада в жалобі. Страшна звістка прилетіла з Донеччини: клята війна забрала ще одного Героя, Плечистого Миколу Анатолійовича, 1981 року народження, жителя селища Калинівка”, – йдеться в повідомленні.

Життя воїна трагічно обірвалося 10 серпня 2024 року поблизу населеного пункту Костянтинівка Донецької області. Він до останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконував військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність.

“Схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Миколи Анатолійовича. Нехай Господь допоможе перенести важкий біль втрати рідної та близької людини”, – додав Булкот.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *