19 Вересня, 2024 2:07 am

Олег Винник змінив зачіску та анонсував повернення в шоу-бізнес

Український співак Олег Винник повертається в український шоу-бізнес в новому образі. Він вирішив випустити пісні вперше за два з половиною роки після втечі в Німеччину від повномасштабної війни РФ.

Приїхати в Україну співак ще не збирається, але потрохи пробує влитися в інфопростір, щоб повернути свою фан-базу. Почав він це з анонсу майбутньої пісні під назвою “Мої люди”. Утім, про реліз артист оголосив через його помічницю і керівницю фан-клубу Валерію Барон, адже Винник втратив доступ до своїх офіційних соцмереж.

Олег Винник змінив зачіску та анонсував повернення в шоу-бізнес. Фото

Жінка опублікував на своїй сторінці в Instagram фото співака з інформацією, що нова пісня має вийти напередодні Дня Незалежності України. На афіші Винник позує у своєму фірмовому стилі із волоссям по плечі, однак вже іншого кольору. Він незначно змінив свій імідж і перефарбувався з блондина у шатена.

Валерія Барон назвала реліз пісні сенсацією й написала емоційних пост: “Сенсація! Ми дочекалися! 23 серпня на всіх платформах Олег Винник з прем’єрою пісні “Мої люди”! Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України й для всіх нас від нашого маестро! Все буде OV!”

Олег Винник змінив зачіску та анонсував повернення в шоу-бізнес. Фото

Для Винника це перша випущена пісня після початку повномасштабної війни. Артист протягом двох з половиною років мовчав і нічого не коментував про свою таємну втечу в Німеччину, хоч і дав лише одне компліментарне інтерв’ю українській журналістці Вікторії Курочковій у червні минулого року.

Раніше продюсер Ігор Кондратюк припускав, що Олег Винник спробує знову завоювати прихильність вовчиць і вибілити репутацію, випустивши кілька пісень, що візьмуть в ротацію. “Чи зробить кар’єру, коли повернеться додому Потап, Винник та Яма – велике питання. Скоріш за все, Виннику та Потапу це буде легше, бо можуть написати пару шлягерів, які візьмуть в ротацію. І це буде повернення”, – коментував продюсер.

Олег Винник змінив зачіску та анонсував повернення в шоу-бізнес. Фото

Як бачимо, його припущення отримало право на життя, тому українці поки що знову зможуть почути вже забутий голос Винника. Чи візьмуть його пісні в ротацію на радіо – питання до інституту репутації в Україні.

Однак, те, що артист втратив значну частину своєї фан-бази, можна прослідкувати у коментарях до анонсу пісні “Мої люди”. Серед захвату шанувальників з’явилися риторичні питання щодо небажання співака призватися в ЗСУ чи хоча б повернутися в Україну:

  • “Сподіваюсь, його візьмуть на фронт”.
  • “Символ “V” заборонений в Україні. Поганенько підготувалися”.
  • “А це сцикло не хоче призватися до лав ЗСУ?”
  • “Хай навіть не думає. В Україні йому більше не раді. Хай живе мовчки й не повертається, його не приймуть”.
  • “Нехай сидить у Німеччині… Такі боягузи, як він, України непотрібні”.
Олег Винник змінив зачіску та анонсував повернення в шоу-бізнес. Фото

Варто зазначити, що Олег Винник з літа 2023 року не може користуватися своїми офіційними сторінками через втрачений до них доступ внаслідок крадіжки. Його соцмережі нібито захопив артист-клон, що ховається під іменем DISCOMAN.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *