16 Вересня, 2024 8:04 pm

“Неприємний тип”: Мережу обурило відео зустрічі в аеропорту Ярослави Магучіх

Користувачі TikTok зацькували хлопця спортсменки в коментарях.

Користувачів TikTok розлютила поведінка нареченого новоспеченої олімпійської чемпіонки зі стрибків у висоту Ярослави Магучіх.

Так, місяць тому, 7 липня, українка встановила новий світовий рекорд у стрибках у висоту серед жінок під час змагань на етапі Діамантової ліги у Парижі. Перед Олімпіадою-2024 стрибунка ненадовго повернулася додому.

Із Франції Магучіх прилетіла до Польщі, де її зустрів коханий Назар. Момент зафільмували на камеру очевидці, які опублікували ролик у Мережі.

Юзерів обурила поведінка бойфренда 22-річної Ярослави. Мовляв, що Назар пройшов повз та тицьнув їй букет троянд, а не обійняв та не поцілував обраницю. Натомість він одразу почав шукати свою маму — тренерку спортсменки Тетяну Степанову.

Користувачі зацькували хлопця у коментарях: «Щось він дивно її привітав», «Наречений забув про наречену і побіг спершу до мами… Ярослава матиме про що подумати», «Треш, вона варта кращого», «Встановила рекорд і така зустріч коханого? Вона варта більшого, красива, позитивна дівчинка», «Взагалі неприємний тип. Нехай з мамою і одружується», «Сумно за чемпіонку».

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *