16 Вересня, 2024 7:58 pm

Охоронця Зеленського називають “крашем” українок: як Максим Донець виглядав до того, як став популярним

Він став секс-символом для багатьох жінок.

Охоронець Володимира Зеленського Максим Донець, який засвітив годинник за 95 тисяч гривень, став справжнім секс-символом, коли відео з ним почали віруситися в соцмережах. Однак є досить мало інформації про те, ким він був і як виглядав до того, як несподівано став популярним.

Охоронцем президента України Максим Донець є з тих пір, як Володимир Зеленський з’явився на посаді. Згодом чоловік став начальником Служби безпеки президента України. У коментарях жінки захоплюються красою, харизмою і поглядом Максима Донця, однак про нього немає багато інформації в мережі.

Особисте життя Максима Донця

На своїй сторінці в Instagram Максим не ділиться приватною інформацією, однак за даними ЗМІ, у нього є дружина і дитина. Єдине фото з жінкою, яке є на особистій сторінці охоронця Зеленського виглядає так. Підписники в коментарях припускають, що саме вона і є коханою Максима.

Максим Донець дружина
Фото: instagram.com/maksimdonets.ua

Що відомо про Максима Донця

Зараз йому 44 роки. Максим Донець є уродженцем Кривого Рога. Відомо, що він має значний досвід у сфері особистої охорони та безпеки. Раніше його часто помічали серед охорони Ігоря Коломойського та Ігоря Палиці — голови Волинської облради.

Максим Донець і Ігор Палиця
Фото: Волинь Online
Максим Донець і Ігор Коломойський
Фото: Волинь Online

 

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *