20 Вересня, 2024 2:43 am

Блогерка, яка облила себе “кров’ю” в Каннах, відмовилася представляти Україну на конкурсі краси

Дівчина розкрила, де принесе більше користі в період проведення конкурсу.

Українська блогерка Ілона Чорнобай у 2024 році не представлятиме Україну на престижному конкурсі краси Ms World International, який пройде з 18 по 22 серпня в Маямі, США. Минулого року ці ж організатори у конкурсі “Місіс світу” дали корону українці Ірині Безсмертній з Херсону.

Ілона, яка наразі мешкає в Америці, повідомила в Інстаграмі, що відмовилася від участі з поважної причини. Річ у тім, що в період проведення конкурсу краси вона буде в благодійному турі по США на підтримку України в якості ведучої.

За словами Чорнобай, її участь у Ms World International перенесли на наступний рік. “Саме на ці дати випадає благодійний тур концертів на підтримку України… Мене обрали ведучою концертів та аукціонів для протезів наших воєнних“, — розповіла дівчина.

World International Ms — це телевізійний конкурс краси, в якому беруть участь моделі різного віку, які змагаються у 5-денному реаліті-шоу, а також у групових викликах, включаючи “Битву королев краси” та “Вечірку на яхті”.

ілона чорнобай

У 2023 році Ілона Чорнобай з’явилася на Каннському кінофестивалі та облила себе штучною кров’ю на червоному хіднику. Так блогерка хотіла нагадати іноземцям про війну в Україні та геноцид, що чинить Росією. Одразу після цього Ілону вивели охоронці.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *