20 Вересня, 2024 4:33 am

“Бився до останньої кулі”: у боях за Україну загинув доброволець з Грузії

На війні в Україні  загинув ще один доброволець з Грузії. Бондо Гагнідзе став на захист нашої землі від російських окупантів у перші дні повномасштабного вторгнення РФ, він воював у лавах однієї з бригад ЗСУ.

Свій останній бій Герой прийняв на Донбасі: його життя обірвала ворожа куля. Про загибель Гагнідзе повідомляє “Эхо Кавказа”.

“Ще один грузинський боєць загинув на війні в Україні. За наявною інформацією, Бондо Гагнідзе було смертельно поранено кулею під час масового штурму російськими військами Луганської області. 47-річний Бондо Гагнідзе воював в Україні з перших днів початку повномасштабного російського вторгнення. Боєць був зарахований до лав 67-ї бригади”, – зазначено у повідомленні.

"Бився до останньої кулі":  у боях за Україну загинув доброволець з Грузії. Фото

У соцмережі трагічна звістка викликала хвилю скорботи. Друзі та побратими Бондо залишають численні повідомлення про загибель грузинського воїна.

“Мій Бондо зник. Він поліг у бою, як герой. Він бився до останньої кулі”, – йдеться у дописі Вано Надірадзе у Facebook.

"Бився до останньої кулі":  у боях за Україну загинув доброволець з Грузії. Фото

Про загибель грузинського добровольця  написав також голова правління Відкритого інституту демократії та реформ “ПРИМА” Отар Гаврилович, щоправда, за його даними, серце воїна перестало битися під час прямого зіткнення з росіянами на Донеччині, а не на Луганщині, як пише “Эхо Кавказа”.

Також Гаврилович додав, що воював Гагнідзе у складі 2 механізованого батальйону “Росомахи” 67 ОМБр.

Бондо Гагнідзе став 69 грузинським бійцем, що загинув на війні в Україні після початку повномасштабного вторгнення РФ.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *