16 Вересня, 2024 7:35 pm

Vodafone стрімко підвищує ціни з 1 серпня: які тарифи здорожчають

Мобільний оператор Vodafone готує підвищення вартості низки своїх тарифів. Зміни відбудуться вже з 1 серпня і зачеплять не лише ціни, а й наповнення окремих пропозицій.

Так, повідомили в самому операторі, тариф Vodafone Red Start здорожчає на 15 грн – після підвищення розцінок його вартість складатиме 190 грн/місяць замість поточних 175 грн.

Тариф Vodafone Red Start подорожчає на 15 грн.

Тариф Vodafone Red Pro здорожчає на 30 грн – з поточних 230 грн./місяць до 260 грн. “Водночас ми збільшуємо обсяг інтернету: з 30 до 40 ГБ; хвилин на інші мережі України: з 250 до 350 хв”, – розповіли в операторі.

Тариф Vodafone Red Pro з 1 серпня коштуватиме 260 грн

Вартість тарифу Vodafone Red Max збільшиться на 30 гр. – до 330 грн./місяць. При цьому збільшується:

  • обсяг Інтернету з 50 до 60 ГБ;
  • хвилин на інші мережі України – з 400 до 500 хв.
Як подорожчає тариф Vodafone Red Max

Вартість тарифу Vodafone Red Unlim Plus збільшиться на 50 грн – до 400 грн./місяць. Також збільшиться обсяг хвилин на інші мережі України – з 500 до 600 хв.

Вартість тарифу Vodafone Red Unlim Plus збільшиться на 50 грн

Тариф Vodafone Red Unlim Max здорожчає на 50 грн – з 450 грн./місяць до 500 грн. “Збільшуємо обсяг хвилин в інші мережі України: з 700 до 800 хв”, – розповіли у Vodafone.

Тариф Vodafone Red Unlim Max подорожчає на 50 грн - з 450 грн/місяць до 500 грн

Крім цього, у всіх цих тарифах, а також Vodafone ULTRA, зміниться вартість дзвінків на інші мережі України за умови передчасного використання місячного пакету послуг. З 1 серпня це коштуватиме 1,5 грн/хв. Також у деяких пропозиціях зміниться вартість інтернету – за умови того ж передчасного використання місячного пакету послуг.

Для абонентів “Київстару”, lifecell та Vodafone зміниться час доступу до інтернету під час вимкнення світла

Водночас, українських мобільних операторів зобов’язали забезпечувати 10 годин роботи мережі без світла. Раніше цей час складав 4 години.

Так, до 1 жовтня 2024 року не менше ніж 60% базових станцій операторів мають бути забезпечені автономним резервним живленням, яке б забезпечувало зазначений період автономної дії. А до кінця січня 2025 року його мають мати 100% базових станцій.

“Забезпечення безперебійного енергоживлення базових станцій мобільного зв’язку передбачено Планом першочергових заходів щодо стабілізації життєзабезпечення населення на територіях, де ведуться бойові дії”, – повідомили у Мінреінтеграції.

Зі свого боку, в Держспецзв’язку повідомили, що до 1 грудня цього року, не менше 25% базових станцій у кожній області мають бути підключені до генераторів із запасом пально-мастильних матеріалів. Або обладнані змінним блоком акумуляторних батарей на перші 72 години.

Крім цього, з 1 вересня 2024 року всі об’єкти фізичної інфраструктури електронних комунікаційних мереж, що виконують функції міжнародних центрів комутації, міжміських телефонних станцій, транзитних станцій та національних точок обміну Інтернет-трафіком, мають бути підключені до стаціонарних або пересувних електрогенераторів із запасом палива. Або обладнані змінним блоком акумуляторних батарей на перші 72 години.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *