16 Вересня, 2024 7:31 pm

Йому назавжди буде 24: у боях на Донеччині загинув захисник з Чернігівщини

У боях з російськими окупаційними військами загинув захисник з Чернігівщини Ігор Погребець. Герою, який віддав своє життя за нашу незалежність, назавжди буде 24 роки.

Про це повідомили у Понорницькій селищній раді. “Страшна звістка з фронту вкотре обпікає болем наші серця… Війна обірвала життя повного сил, мужнього й відданого своїй Батьківщині та своєму народові Воїна, 24-річного уродженця селища Понорниця Погребця Ігоря Вікторовича”, – йдеться в повідомленні.

Ігор народився 11 травня 2000 року в селищі Понорниця, де навчався і зростав. Після закінчення 9 класу вступив до Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій у Чернігові, а потім продовжив навчання в Національному університеті “Чернігівська політехніка”, здобувши магістерський ступінь наприкінці 2023 року, вже перебуваючи на службі.

З 9 березня 2022 року Ігор служив у Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. На фронті він був старшим солдатом, начальником групи та командиром машини групи мостоукладників інженерно-саперного взводу танкового батальйону.

Молоде життя Захисника обірвалося 23 липня 2024 року в районі населеного пункту Сергіївка Покровського району Донецької області під час бою за незалежність України.

У Героя залишилися батьки, сестра та інші рідні.

“Дякуємо Ігорю за його подвиг та за надійний захист кожного з нас ціною власного життя! Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава нашому Воїну-Захиснику!” – зазначили у селищній раді.

Інформацію про час і місце прощання буде повідомлено згодом.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *