23 Вересня, 2024 11:23 pm

Пройшов Роботине та інші гарячі точки: на фронті загинув захисник зі Львівщини

Захищаючи Україну, на півдні загинув військовий Мирон Кішко зі Стебника Львівської області. За майже рік служби в ЗСУ він встиг пройти найгарячіші точки фронту.

Воїну навіки лишилося 46 років. Про втрату сповістила Дрогобицька міська рада.

Мирон Кішко народився 22 вересня 1977 року. Закінчив Стебницьку ЗОШ №7, згодом – нафтовий коледж. Проходив строкову службу у військовій частині на Волині. В мирному житті займався будівельними роботами.

Під час повномасштабної війни чоловік отримав повістку й із 24 серпня 2023 року поповнив лави ЗСУ. Проходив службу у “Десні”, далі в танковій частині на Полтавщині.

Військовослужбовець пройшов бої в Роботиному та інші гарячі точки фронту. Останнім його місцем служби було селище Комишуваха Запорізької області, де він виконував бойові завдання із захисту України у складі в/ч А4712.

Загинув Мирон Кішко загинув 12 липня 2024 року під час виконання бойового завдання. З рідних у нього залишилася матір.

“Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної загибелі нашого земляка та Героя. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи”, – зазначили в міськраді.

Інформацію про час прибуття траурного конвою з тілом полеглого воїна, час парастасу та похорону землякам скажуть додатково.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *