24 Вересня, 2024 3:22 am

“Якщо виживемо…” – Портніков попередив, що потрібно готуватися до страшних подій

Замах на життя Трампа спричинить ще більшу ескалацію конфлікту в американському суспільстві, пояснив Віталій Портников. Найгірше, що може статися, це те, що Трамп стане президентом США: наслідки цієї події можуть бути найнепередбачуванішими і найнебезпечнішими для всього світу.

Про це Портніков розповів у своєму черговому аналітичному відео на каналі YouTube, Діалог.UA.

Журналіст пояснив, у чому секрет популярності Трампа в США: “Боротьба в американській політиці триває. Трамп зі своєю харизмою, з умінням бути “кумиром секти” багатомільйонною, яка його підтримує, є втіленням старої політичної традиції, і в цьому його сила, що ці його погляди він не взяв із нізвідки, а вони завжди існували і продовжують існувати в американському політичному житті”.

“Я вас запевняю, що впровадження в життя таких поглядів призведе до нових трагічних наслідків і для США, і для Європи, і для Близького Сходу, а, можливо, і до Третьої світової війни із застосуванням стратегічної ядерної зброї, і до загибелі десятків мільйонів людей” У Південній Америці та Росії Так може бути. До цього потрібно готуватися. – попередив українців Портников.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *